Norsk kulturindeks og Norsk idrettsindeks

Kulturindeksen måler kommunal pengebruk og deltaking i lokalt kulturliv. Ål havner totalt sett på en 2. plass blant landets 428 kommuner i Norsk kulturindeks 2016.

Ål scorer best i kategoriene kulturarbeidere, bibliotek og kino. I kategoriene sentrale tildelinger, konserter, museum og DKS scorer kommunen svakest. Rangeringsmessig har Ål vært svært stabil, og kan skilte med en 2. plass både i 2014, 2015 og 2016.

Norsk kulturindeks 2016

Norsk idrettsindeks er en årlig oversikt over idrettsaktivitet og anleggsdekning i norske kommuner, regioner og fylker. Norsk idrettsindeks bygger videre på det arbeidet Telemarksforsking har gjort på kulturfeltet med Norsk kulturindeks:

Norsk idrettsindeks 2016