Vaksinering

Oppdatert status og info om vaksineringa i Ål kommune

Status vaksinering

Ingen drop-in vaksinering no

Vi er i gang med å tilby 3.dose påfyll med koronavaksine for alle over 65 år. Dersom du ønskjer time kan du ringe helsestasjonen på tlf 32085290 og få time til dette.

Tilbod om vaksine for dei mellom 12-15 år: Du finn informasjon her.

Er du fødd i 2004 eller 2005 og ønskjer koronavaksine kan du registrere deg via denne lenka
Du vil då få invitasjon til vaksinering. Om du ikkje er fylt 16 år enno, så må foreldre samtykke til vaksineringa.

Er du over 18 år og ønskjer vaksine eller har spørsmål - ring Ål helsestasjon på tlf 3208 5290 eller 916 66 849.
Vi sender ikkje lenger ut invitasjon om timebestilling til dei over 18 år.

Dei som har time for 2. dose, treng ikkje å ringe for å fremskynde timen. Me tek kontakt dersom det er aktuelt.

Det er viktig at dei over 18 år som ynskjer vaksine og ikke har fått time ringer helsestasjonen på tlf 32 08 52 90, så kan vi hjelpe med det.

Ål kommune vaksinerer med Pfizer.

Generell info

All vaksinering foregår no på Ål helsestasjon (Familiens hus ved Spar) og onsdag er vaksineringsdag.

For dykk som nyttar teiknspråk som førstespråk: Send SMS til vaksinasjonskoordinator Anikken Teigen, tlf 97966553 og meld frå om at du er døv. Kommunen har oversikt over mange av dykk, men ikkje alle.

Sjå opp for svindel.

Når vi tek kontakt med innbyggjarane angåande vaksinering vil dette skje på telefon eller SMS. Vi tek ikkje kontakt på Facebook eller i andre kanalar. Det er IKKJE eigenandel eller førehandsbetaling, og det er heller ikkje mogeleg å betale seg fram i køen. Vaksina er gratis!
Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) har gjort erfaring med at det er nokon som driv svindel rundt tilbod om vaksinar som ikkje fins.

Her kan du lese meir om når du kan forvente å få vaksine