Treng du nokon å snakke med?

Barn og unge i Ål kommune

Snapchat - UngAaling

CHAT-tilbod - psykisk helse

Chat med fagpersonar om den  psykiske helsa di.
Kommunane i Hallingdal har oppretta ei anonym chattelinje i samband med Covid-19 situasjonen.
Dette er et tilbod til deg som ynskjer støtte og råd for å handtere eigen eller andres psykiske helse betre. Du kan stille oss spørsmål som angår deg, barna dine, eller nokon du ønsker å hjelpe.

På denne chatten kan du på ein trygg måte snakke med ein fagperson frå kommunen. Vi har taushetsplikt. Du spør anonymt, og får svar frå ein av oss som til dagleg jobbar med å fremme psykisk helse. Chatten er gratis, og vi behandler dine data i henhald til GDPR og personvern.

Det kan oppstå kø, men du blir stilt i eit køsystem og kjem i kontakt med ein av fagpersonane våre så fort det blir ledig linje.

Chatten er betjent: Måndag til fredag fra kl 09.00- 15.00
Laurdag frå kl 15.00-18.00

Mental helse

Døgnope hjelpetelefon, og kan nås på nummer 116 123.

Corona publikumstelefon

Har du spørsmål om coronaviruset, kan du ringe publikumstelefon 815 55 015.