Er DU vår nye kollega?

Har du lyst å vera med på å utvikle framtidas barnevern? Vil du vera med på å gjera ein forskjell for dei som treng det mest?

Illustrasjonsfoto barnevern Adobe

Hallingdal barnevernteneste søker nye kollegaer som brenn for arbeid med barn og unge.
Vi ynskjer å forsterke teamet vårt med saksbehandlarar og tiltakskonsulentar, både i faste stillingar og vikariat.

Barnevernkonsulent/saksbehandlar

Er du open, grundig og møter andre med respekt? Då er du den vi leiter etter.

• 2 faste 100 % stillingar, tilsetting snarast.
  • 2 vikariat, 100 % stillingar (fødselspermisjon) fram til 30.04.2021 med høve til forlenging, tilsetting snarast

Du finn heile utlysingsteksten her.

Tiltakskonsulent i familieteamet

Vil du vera med å gjere ein forskjell for dei som treng det mest? Er du oppteken av endringsarbeid i direkte kontakt med barn, unge og familiara? Då er du den rette for oss.
Tiltakskonsulent, fast stilling.

Du finn heile utlysingsteksten her.

Hallingdal barnevern

Vi er ei interkommunal teneste som dekker alle kommunane Hol, Ål, Gol, Hemsedal, Nes og Flå. Vi er ein super gjeng med tilsette, og vi jobber i team. her er mykje energi og ekte engasjement for dei barn, unge og familiar som treng hjelap vår.

Som nytilsett får du opplæring, fast rettleiing, gode faglege utviklingsmogelegheiter og kommunal bustad.

For meir informasjon om oss, sjå vår eigen film om Hallingdal barnevernteneste her: