Kontakt oss Ledige stillingar Mi side

Sommaraktvitetar for barn og unge i Ål

Her finn du oversikt over aktivitetar for barn og unge i sommar.

badmington
  • Kyrkja arrangerer BUK
    Tid: 22. til 24. juni kl. 09.00-15.00. Alder: 1.-4. trinn og juniorleiarar frå 5. trinn. Påmelding – sjå Ål kyrkje sine sider.
  • Hallingdal Dansekompani, Ål kulturskule og Sprang – Augustdans 8.-12. august 2022
    Dansekurs for born og unge i alderen 10-20 år på Ål kulturhus. Påmelding via Ål kulturskule sin søknadsportal SpeedAdmin. Fylg med på Ål kulturskule sine sider for når påmelding opnar.
  • Sommercamp 2022
    Veke 26 tysdag til fredag 5.-10. trinn. Veke 27 måndag til onsdag 1.-4. trinn (me vurderer moglegheita for å få til 4 dagar). Meir informasjon og påmelding kjem. Gratis å delta.
  • Kiwi handballskule
    Tid: 11. og 12. august. Påmelding leggast ut på Facebook: ÅL IL Handball.
  • Tine Fotball skule
    Tid: 8-10. august. Alder 5/6 år – 12-13 år. 750 kr. per pers. (søskenmoderasjon). Grilling av mat på onsdag. Får drikke alle dagar i lag med frukt. Sjå ÅL IL fotball sine sider. Påmelding på Spond.

Ål har mykje å by på og mykje meir en oversikten viser. Fylg gjerne med på aal.kommune.no og Ål kommune på Facebook.

Ynskjer dykk alle ein riktig god sommar😊

Med vennleg helsing
Ann Beate Øyre Bjørnsen