Småjobbsentralen er koronastengt

Opnar att 5. januar 2021

Koronasituasjonen og tiltaka for å stoppe spreiing av viruset set dessverre ein stoppar for vanlege oppdrag og prosjektet med batteribyte og kontroll av røykvarslarar hjå pensjonistar og personar med nedsett funksjonsevne. Me kjem i fyrste omgang til å stenge kontoret med dette fram til 5. januar 2021, før den tid me vil me ta ei ny vurdering av situasjonen. Dersom me i samråd med kommuneoverlege finn det forsvarleg å starte opp vil me åpne kontoret att for vanlege oppdrag og prøve å hjelpe så mange som mulig med kontroll av røykvarslarar etter nyttår.

Turnus med snømåking går som vanleg, då me ikke har behov for kontakt med oppdragsgjevarane.