Kimen til vekst

Coronastøtte til bedrifter i Hallingdal og Valdres

Logo Kimen

100 bedrifter ønskes velkommen til Koronaprogram

Kimen Til Vekst presenterer en tiltakspakke med konsulenthjelp og økonomisk støtte til smittevernstiltak og markedsføring av virksomheter som trenger hjelp etter koronakrisen. Programmet vil være åpent for inntil 100 bedrifter i de 12 kommunene i Hallingdal og Valdres.

Hver bedrift kan få dekket kostnader til markedsføring og smitteverntiltak med inntil 30.000kr. Bedriften får samtidig adgang til inntil 8 timer med rådgivning.

Bedrifter fra Hallingdal og Valdres som er registrert i Brønnøysundregisteret kan søke hvis de gikk med et positivt årsresultat i 2019.

Tiltakspakken er tilsammen på rundt 3.000.000kr. Den er finansiert av Sparebankstiftelsen Hallingdal, Sparebankstiftelsen Øystre Slidre og Kimen Til Vekst. Kimen Til Vekst er finansiert av Sparebank 1 Hallingdal Valdres. I Valdres er det et samarbeid med Valdres Næringshage i deler av prosjektet.

Søknadsskjema er åpent

Selskaper som søker må ha adresse i Hallingdal eller Valdres. Både aksjeselskaper, enkeltmannsforetak, ansvarlige selskaper og andre selskapsformer kan søke. Men søkerne må ha et positivt årsresultat i 2019.

For å søke må søker ha klart 2019 årsregnskapet så det kan legges med søknaden. Søker må ha sin personlige BankID klar for å komme inn i søknadsportalen. Du vil også bli spurt om selskapets organisasjonsnummer og bankkontonummer.

Søknadsskjemaet finner du som en egen meny under SØKE OM KAPITAL - Koronastøtte.

Du finn meir informasjon og lenke til søknad her