Gründerpris 2019

..og de i nominerte er:

Det er fleire ålingar på lista over nominerte:

Nominasjoner til Gründerprisen 2019 (1).PDF

Buskerud Fylkeskommune sin gründerpris 2019:

"Gründerprisen skal stimulere til nyskaping i næringslivet og bidra til økt anerkjennelse av innovativ næringsvirksomhet. Prisen er på kr 50.000.

Partnerskapet for oppfølging av næringsplanen i Buskerud legger vekt på å fremme vekstetablerere med innovasjonshøyde. Gründerprisen vil bidra til å sette fokus på gründernes viktige rolle for omstilling og nyskaping i næringslivet.

Vellykkede grundere bidrar både til optimisme, verdiskaping og flere arbeidsplasser i Buskerud!

Ved vurdering av kandidatene legges følgende kriterier til grunn:

• Bedriften må være utviklet av personer fra Buskerud og/eller være utviklet helt eller delvis i Buskerud.
  • Bedriftens utgangspunkt er en konkret tjeneste eller produkt som er kommet så langt i sin utvikling at kommersialisering er i gang, det vil si at det kan vise til inntekter.
  • Bedriftens virksomhet er bærekraftig i miljømessig forstand.
  • Bedriften har vilje og evne til å skape aktivitet, omsetning og arbeidsplasser i Buskerud.
  • Virksomheten må være stiftet for mindre enn 5 år siden, ev. må forretningsideen være utviklet for mindre enn 5 år siden.

Kandidatene vurderes av en jury som består av Morten Brugård, avdelingsleder Entreprenørskap og Start-ups i Innovasjon Norge Oslo Viken, Gro Moen, etablererveileder i Midt-Buskerud, Henning Thorsen, gründer og daglig leder av Termowood, Drammen."