Ein jobb med meining!

Leiar frivilligsentralen. 100 % fast stilling.

Ål Frivilligsentral er ein viktig aktør for å skape kontakt mellom menneske, og eit varmare og tryggare samfunn. Som ein viktig lokal møteplass er vi open for alle, og jobbar for å inkludere alle som har lyst til å delta i ulike formar for frivillig arbeid. Under frivilligsentralen ligg ungdomsfrivilligsentral som engasjerer ungdommen til innsats og vaksne til å bidra med frivillig arbeid overfor ungdommen. Meir informasjon om frivilligsentralen finn du her, https://aal.frivilligsentral.no

Vi søkjer deg som ein trygg og synleg leiar med god relasjonskompetanse. Du har stort engasjement og evne til å utvikle sentralen, finne nye samarbeidspartnarar og gjere sentralen attraktiv for dei som vil bidreg til det frivillige arbeidet. Det vert noko kvelds- og helgearbeid.

Arbeidsoppgåver

• Dagleg drift av sentralen.

• Nettverksbygging og samarbeid med kommunen, lokale lag, foreiningar og andre lokale instansar og verksemder.

• Relasjonsarbeid med frivillige – rekruttering, oppfølging og rettleiing.

• Initiere og gjennomføre lokale arrangement og aktivitetar saman med andre.

• Ansvar for budsjett, reknskap og rapportering.

• Personal- og fagansvar for ungdomsfrivilligsentralen.

• Søke om midlar frå ulike stiftelsar og tilskotsordningar.

• Drive informasjonsarbeid og marknadsføring, mellom anna ved bruk av sosiale media.

Kvalifikasjonar

• Høgare utdanning på minimum bachelornivå, fortrinnsvis innan kultur- og idrettsfag, samfunnsfag, folkehelsevitskap eller tilsvarande.

• Relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.

• God kjennskap til og erfaring med bruk av IKT verktøy.

• Ynskjeleg med erfaring med frivillig arbeid.

• Leiarerfaring er ein fordel, men ikkje krav.

Personlege eigenskapar

• Evne til å jobbe sjølvstendig, strukturert og systematisk.

• Relasjonsbyggar med humor og god evne til å motivere andre.

• Kreativ, fleksibel og løysningsorientert.

• Sers gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Vi legg stor vekt på personlege eigenskapar hjå søkjarane.

Me tilbyr

• Jobb i ein kommune med et sterkt organisasjonsliv og engasjerte frivillige.

• Stort handlingsrom med høve til fleksibel arbeidstid.

• Utfordrande gjeremål.

• Flotte lokale i den nye delen av Ål kulturhus.

• Hjelp med å finne ein bustad, garantert barnehageplass.

Søkjarar som ynskjer å vere unnateke offentlegheit må grunngi dette særskilt. I samsvar med Offentleglova § 25 kan opplysningar om søkjarar bli offentleggjort sjølv om søkjaren har bede om ikkje å bli ført opp på søkjarlista, men dette vil du få varsel om.

Søknadsfrist:16.08.2020

Kontaktperson:
Reidun Aaker, Kommunalsjef Drift og utvikling,  mobil: 99287854, Reidun.Aaker@aal.kommune.no

Berit Albrecht, HR-sjef, mobil: 93269970, e-post: berit.albrecht@aal.kommune.no

Søk elektronisk via denne lenka