Kontrast   English   Kart   Nettstadkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Abobakar - TV2
Kristiane - lillehammer2016.com
Hillbilly Huckfest - mtb-mag.com

Vinnar av ungdomsstipend 2017:

Abobakar Tsitskiev, 17 år, bur på Ål men kjem frå Ingusjetia.

Han deltok i Norske talenter i 2016. Han seier sjølv:
«Helt siden den gang har jeg spilt for folk som trenger litt flamencomusikk i livet.»

Vinnar av idrettsstipend 2017:

Kristiane Bekkestad, 19 år, alpinist.
«Jeg har nådd mange av mine « junior-drømmer», som å konkurere i junior VM og OL. Derimot er det langsiktige målet å komme inn på World-Cuplaget og leve av sporten min.»

Vinnar av kulturpris 2017:

Hillbilly Høkkfest.

Sykkelfestivalen i Svarteberg skisenter, har gått frå å vera ein venners vennefest for spesielt interesserte  downhillsyklistar, til å bli eit lokalt samlingspunkt og ein nasjonalt formidlar av bygde- og dugnadskultur. I tillegg til ein solid posjon bygdesjarm!
Karane har dei siste åra i bygd ut sykkelfesten til å verta ein konsertarrangør på Tveitojordet

Internasjonale utøvarar i verdsklasse kjem til Ål på Hillbilly Høkkfest! I 2018 har sykkelfesten 10-års jubileum.